• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Annuleren en Retouren

Wat jammer…

Retourformulier

Direct naar het formulier.

Annuleren van je bestelling

Na het afronden van de bestelling kun je jouw bestelling binnen 1 uur nog annuleren. Hiervoor hoef je geen reden op te geven. Je kunt je bestelling annuleren door ons te bellen op 085-1304695 of via onderstaand formulier. Na 1 uur nemen wij je bestelling in productie en is het printen gestart, helaas is het dan niet meer mogelijk om je bestelling te annuleren.

Contact Us
First
Last

Retour

Wanneer je jouw canvas hebt ontvangen vragen wij je om deze goed te controleren op schade. Het kan voorkomen dat de postbezorger iets te hardhandig met jouw bestelling is omgegaan en dat de canvas beschadigd is. Neem dan direct contact met ons op, zodat we jouw bestelling opnieuw kunnen produceren en je snel een nieuw exemplaar in huis hebt. Je schade kun je melden via ons contactformulier.

Onze canvas maken we speciaal voor jou op maat met jouw persoonlijke foto, echt maatwerk dus! Dit is ook de reden dat we een canvas niet retour kunnen nemen.

Garantie

Van onze canvas producten mag je verwachten dat ze jarenlang mooi blijven. We geven ook een kwaliteitsgarantie van 10 jaar. Je mag er dus vanuit gaan dat, bij normaal gebruik, jouw foto op canvas gedurende deze periode net zo kleurecht en mooi blijft als dat hij was toen je hem ontving. Ervaar je dit anders? Meld het ons en we lossen het samen op!