• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

3D canvas schilderij

3D-schilderijen zijn de nieuwste trend op het gebied van woninginrichting. Ze voegen een nieuw niveau van diepte en dimensie toe aan je muren zonder extra ruimte in te nemen. Ook zijn ze een geweldige manier om je favoriete foto's te laten zien. Op Canvas.nl bieden wij canvas schilderijen van hoge kwaliteit die perfect zijn om je meest gekoesterde herinneringen te laten zien. Je kunt kiezen uit een van onze vele ontwerpen, of je kunt je eigen 3D-foto op een canvasdoek laten afdrukken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

3d canvas schilderijen: optische illusie

Onze 3d canvas schilderijen worden gemaakt met behulp van een optische illusie waardoor ze driedimensionaal lijken. Het schilderij is in feite tweedimensionaal, maar de manier waarop de print is gemaakt creëert de illusie van diepte. Dit geeft het schilderij een gevoel van beweging en doet het lijken alsof het van het doek afspat!

Dit zorgt ervoor dat een relatief klein stukje kunst toch erg veel ruimte kan opvullen, dit is erg praktisch en uiteraard stijlvol!

3d canvas prints: stoer voor in de kinderkamer of gameroom

Als je op zoek bent naar een leuke en unieke manier om de kamer van je kind te versieren, dan zijn onze 3d canvas schilderijen de perfecte oplossing. Ze zijn ook zeer geschikt voor spelletjes kamers of speelkamers. De mogelijkheden zijn wat dat betreft eindeloos.

3d canvas prints van stevig materiaal

Onze 3d canvas prints worden geproduceerd op sterk canvas dat wordt gespannen over een stevig frame. Onze canvas prints zijn bestand tegen zonlicht en eenvoudig schoon te houden. Ook kun je je 3d canvas schilderij gemakkelijk ophangen met het ingebouwde ophangsysteem op de bovenste lat van het frame.

Milieuvriendelijke 3d canvas prints

Al onze 3d afdrukken op canvas worden geprint op een 100% katoenen canvas dat er natuurlijk uitziet. Daarnaast is de inkt geurloos en milieuvriendelijk.

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen