• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Foto van hond op canvas

Houdt je van honden? Dan zul je zeker weg zijn van onze selectie foto's van honden op canvas! We hebben een groot aantal verschillende rassen beschikbaar, evenals panorama's en kleine canvas prints. Je kunt ook kiezen uit zwart-wit-, kleuren- of sepia afdrukken. En het beste van alles is dat je je eigen foto van je favoriete harige vriend op canvas kunt laten afdrukken!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Honden canvas prints: geschikt voor elke ruimte

Onze honden canvas prints zijn perfect voor elke kamer in je huis. Ze zijn een geweldige aanwinst voor bijvoorbeeld kinderkamers, terwijl een foto van je favoriete viervoeter ook zeker niet zal misstaan in de woonkamer. Bovendien zijn de foto's van honden op canvas verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je de perfecte maat voor je ruimte kunt vinden. 

Ga bijvoorbeeld voor een panorama foto van een golden retriever om een echte blikvanger te creëren. Of kies voor een kleine honden canvas print als je op zoek bent naar iets subtielers. Wat je stijl ook is, wij hebben zeker de perfecte hondenfoto op canvas voor jou!

Eigen honden foto op canvas

Als je op zoek bent naar een echt uniek stukje wanddecoratie, waarom bestelt je dan geen afdruk op canvas van je eigen hond? Wij kunnen elke foto op hoogwaardig canvas afdrukken, zodat je je harige vriend voor de eeuwigheid kunt vereeuwigen. 

Het enige wat je hoeft te doen is je favoriete honden of huisdieren foto uploaden, het gewenste formaat te kiezen en indien gewenst je honden foto op te maken met een zwart-wit of bijvoorbeeld sepia filter.

Hond op canvas van hoogwaardige kwaliteit

De honden foto's worden afgedrukt op hoogwaardig canvas en gespannen op een stevig frame, zodat hij meteen klaar is om aan de muur te worden opgehangen zodra je hem ontvangt. Daarnaast kan je zelf gemakkelijk online het formaat kiezen zodat je de perfecte canvas print met een foto van je favoriete hond kunt ophangen in je woning. 

Bekijk naast onze selectie aan honden op canvas ook onze andere dieren canvas prints zoals tijgers, leeuwen of andere huisdieren zoals katten en konijnen.

  • Met B1-brandcertificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen