• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Leeuw op Canvas

Als je op zoek bent naar een manier om wat majesteit en kracht aan je interieur toe te voegen, kijk dan niet verder dan naar canvas schilderijen met leeuwen. Deze prachtige canvasdoeken geven een goed beeld van de schoonheid en kracht van de Afrikaanse koningen en zijn een krachtig statement in elke kamer. Bovendien kun je bij Canvas.nl je eigen foto van een dier op canvas laten afdrukken, zodat je een uniek stuk kunt creëren dat perfect bij de ruimte past.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Leeuwen Canvas Prints: verschillende soorten en maten

Houdt u van leeuwen? Wij zeker wel! Wij vinden ze zelfs een van de meest majestueuze dieren op aarde. Daarom bieden wij een ruime selectie leeuwen canvas prints zodat je elke dag van hun schoonheid kunt genieten. Kies bijvoorbeeld voor een panoramische canvas print van een troep leeuwen die de Afrikaanse savanne doorkruist of ga voor een close-up van hun krachtige blik. Wij hebben canvas prints van leeuwen en leeuwinnen in verschillende vormen en maten, zodat je de perfecte canvas print kunt vinden die bij uw ruimte past. Zo een panoramisch canvas print van een grote groep leeuwen erg mooi in bijvoorbeeld je woon- of slaapkamer.

Eigen foto van een leeuw op canvas

Heb je zelf een prachtige foto gemaakt van een leeuw of een ander dier? Dan kun je je foto op canvas laten afdrukken bij Canvas.nl. Je hoeft alleen maar je foto te uploaden en wij drukken hem af op hoogwaardig canvas. Je kunt vervolgens de grootte van de leeuwen afdruk op canvas kiezen, of je deze wilt laten inlijsten of niet en zelfs de foto omzetten naar een zwart wit variant of verrijken met een mooi filter. Daarna sturen wij je jou eigen leeuwen canvas print toe, klaar om aan de muur te hangen!

Canvas prints van stevig materiaal

Onze canvas prints worden opgespannen over een stevig frame, daarnaast zijn onze leeuwen canvas prints gemakkelijk schoon te houden en bestand tegen zonlicht. Met het ingebouwde ophangsysteem aan de bovenste lat van het frame kun je je canvas print gemakkelijk ophangen.

Milieuvriendelijke canvas prints met leeuwen

Al onze afdrukken op canvas worden geprint op een 100% katoenen canvas dat er natuurlijk uitziet. Daarnaast is de inkt geurloos en milieuvriendelijk. Bent u van plan om uw canvas schilderij buiten op te hangen? Ook dat kan met onze canvas prints die speciaal zijn gemaakt voor buitengebruik.

  • Met B1-brandcertificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen