• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Olifant op canvas

Olifanten zijn een van de meest majestueuze wezens op aarde. Ze zijn ook een van de grootste, en kunnen tot wel twee ton wegen! Hun grootte, in combinatie met hun zachtaardige aard, maakt hen een populair dier voor schilderijen en foto's. Als je van olifanten houdt en een beetje van de natuur in je huis wilt brengen, kun je overwegen om een olifant op canvas print te bestellen bij Canvas.nl.

Filteren

29 producten

per pagina
Drie olifanten
Close-up van een olifant
Olifant op gras
3D Olifant uit de muur
Olifantenhuid
The land of giants
Elephant Playing
Follow me
Afrikaanse olifanten
Afrikaanse olifant
Olifant in de zonsondergang
Kudde olifanten
Zwart wit foto van olifanten
Mooie olifant
Olifant portret
Olifanten in savanne
Knuffelende olifanten
Passerende olifanten
Olifant zwart-wit
Olifant en boeddhisten
Olifant in water
Fotobehang olifanten
Olifant in een jungle
Dark Elephant
Elephant With Hummingbirds
Family portrait
The Matriarch
Elephant qTai Chiq
Elephant With Hummingbirds Portret

29 producten

per pagina

Olifanten op canvas: groot aanbod en veel keuze

Bij Canvas.nl kun je kiezen uit een ruim aanbod aan foto's van olifanten op canvas. Of je nu een realistisch schilderij een mooie tekening of een mooie foto wilt wij hebben een optie voor u. 

Wij hebben een breed scala aan maten en ontwerpen om je te helpen de ideale Olifant canvas print voor je huis te vinden. Als resultaat kun je de meest geschikte maat voor je ruimte kiezen. Kies een elegant zwart-wit panorama op canvas van een Afrikaanse olifant als wanddecoratie voor je woonkamer of kies een kleurrijk canvas dat prachtig zal staan in je slaapkamer.

Eigen foto van een olifant op canvas

Als je een favoriete foto van een olifant hebt, kunnen wij die voor je op canvas afdrukken. Upload  je foto, kies een maat die past bij je ruimte en wij zorgen voor de rest. Je kunt er zeker van zijn dat je foto met de grootste precisie en nauwkeurigheid zal worden afgedrukt, zodat je kunt genieten van je eigen olifant op canvas!

Canvas prints van stevig materiaal

Onze canvas prints worden op een stevig frame gespannen, en onze foto canvas prints zijn eenvoudig schoon te maken en bestand tegen de zon. Je kunt je olifanten canvas snel ophangen met behulp van het ingebouwde ophangsysteem op de bovenste lat van het frame.

Milieuvriendelijke olifanten canvas prints

Al onze afdrukken op canvas worden gemaakt op een 100% katoenen canvas dat er natuurlijk uitziet. Bovendien is de inkt geurloos en milieuvriendelijk. Ben je van plan je werk op canvas buiten tentoon te stellen? Kies dan onze canvas prints die voor buitengebruik zijn gemaakt.

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen