• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Paarden op canvas

Er is iets aan paarden dat de harten van mensen over de hele wereld verovert. Misschien is het hun kracht, schoonheid of snelheid die ons naar hen toe trekt. Wat de reden ook is, er is geen twijfel dat paarden een van de meest geliefde dieren op aarde zijn. Als je een paardenliefhebber bent, is een paard op canvas de perfecte wanddecoratie voor in je woning.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Paarden op canvas: geschikt voor elke ruimte

Er zijn verschillende soorten paarden op canvas die je kunt bestellen, zodat je gemakkelijk het perfecte exemplaar voor je ruimte kunt vinden. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen, dus er is er zeker een die perfect past in de ruimte die je beschikbaar heeft. Kies bijvoorbeeld voor een kleine canvas print met een mooie foto van een pony voor op de kinderkamer of ga juist voor een grote afdruk van een galopperend paard voor in de woonkamer.

Paarden op canvas: zwart-wit, sepia of kleurrijk

Op canvas.nl kun je ook de kleuren van je paarden canvas print kiezen. Ga voor een klassieke zwart-wit foto, of ga voor een sepia tint om het een antieke uitstraling te geven. Of kies juist voor een heldere en kleurrijke afdruk om echt een statement te maken in je huis. Wat je voorkeur ook is, je vindt zeker de perfecte paard op canvas voor je huis.

Eigen paard of pony foto op canvas

Als je een favoriete foto van je eigen paard of pony heeft, kun je deze op canvas laten afdrukken bij Canvas.nl. Dit is de perfecte manier om elke dag van hun schoonheid te genieten. 

Canvas prints van stevig materiaal

Onze canvas prints worden op een stevig frame gespannen, en onze foto canvas prints zijn eenvoudig schoon te maken en bestand tegen de zon. Je kunt paarden canvas snel ophangen met behulp van het ingebouwde ophangsysteem op de bovenste lat van het frame.

Milieuvriendelijke paarden canvas prints

Al onze afdrukken op canvas worden gemaakt op een 100% katoenen canvas dat er natuurlijk uitziet. Bovendien zijn de inkten geurloos en milieuvriendelijk. Denkt je eraan je werk op canvas buiten tentoon te stellen? Kies dan onze canvas prints die bedoeld zijn voor buiten gebruik. 

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen