• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Tijger op canvas

De tijger staat bekend als de "koning van de jungle." De tijger is het grootste lid van de katten familie. Tijgers zijn helaas ook een bedreigde diersoort; er leven er nog maar zo'n vijfduizend in het wild, met een tijger canvas print haalt je de koning van de jungle in huis. Kies uit een van onderstaande tijger afdrukken op canvas of upload je favoriete foto, dan drukken wij deze voor je af.

Sorteer op

12 producten

per pagina
Sorteer op

12 producten

per pagina

Tijger op canvas: geschikt voor elke ruimte

Een tijgerprint op canvas past perfect in elke kamer, of het nu de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer is. De gedempte kleuren in zwart-wit, sepia of kleur geven je huis een  safari gevoel. Als je een krachtig statement wilt maken, kies dan een van onze panorama prints van tijgers; perfect voor in je slaapkamer. 

Naast tijger canvas prints heb je op Canvas.nl ook keuze uit andere dieren op canvas zoals leeuwen, olifanten of koeien. Heb je zelf een mooie foto gemaakt van een tijger of wilt je een foto laten afdrukken op canvas die hier niet tussen staat? Upload dan gemakkelijk je favoriete tijger foto op onze website, dan drukken wij je foto af op canvas.

Bestel vandaag nog je tijgerprint op canvas

Onze tijger canvas prints worden gemaakt op duurzaam canvas en gespannen op een stevig frame. Onze tijger canvas prints zijn direct klaar om op te hangen door het handige ophangsysteem, aan het bovenste lat van het frame kun je je tijger canvas print namelijk gemakkelijk ophangen!

Milieuvriendelijke canvas prints

Al onze afdrukken op canvas worden gemaakt op een 100% katoenen canvas dat er natuurlijk uitziet. Bovendien is de inkt geurloos en milieuvriendelijk. Wilt je je tijger op canvas buiten ophangen? Dat kan ook met onze canvas prints, die speciaal zijn gemaakt voor gebruik buitenshuis.

 

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen