• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Unicorn canvas print

Als je op zoek bent naar een manier om wat magie aan je muren toe te voegen, kijk dan niet verder dan canvas prints met eenhoorns! Deze prachtige kunstwerken zullen zeker elke kamer in je huis opfleuren. Ze zijn perfect voor de kinderkamer, de slaapkamer van de kinderen en zelfs voor de woon- en eetkamer. Eenhoorns zijn een van de meest populaire symbolen van magie en betovering, dus het is geen wonder dat deze prints zo populair zijn.

Sorteer op

16 producten

per pagina
Sorteer op

16 producten

per pagina

Perfect voor de kinderkamer: unicorn canvas prints

Canvas prints van eenhoorns zijn de perfecte wanddecoratie voor een kinderkamer. De heldere kleuren en magische thema's zullen zeker in de smaak vallen bij de kleintjes. Ze kunnen ook helpen om een gevoel van rust en kalmte in een kamer te creëren, wat heel belangrijk kan zijn voor kinderen die moeilijk in slaap komen.

Sprookjeskamer creëren met eenhoorn canvas prints

Hangt je eenhoorn canvas prints in je huis? Denk dan zeker ook aan de rest van het interieur. Zo komen de unicorn canvas prints veel meer tot hun recht. Ons advies is om een tint uit het unicorn canvas te kiezen en deze elders in de kamer te herhalen.

Kies bijvoorbeeld een pasteltint voor een kinderkamer. Plaats een vloerkleed in dezelfde kleur en hang bijpassende gordijnen op om deze methode te laten werken. Deze truc kan ook worden toegepast met een canvas afdruk van een eenhoorn om een opvallend item in de ruimte te creëren. Kies een thema en blijf daarbij.

Kies een kleurenschema

Als je wilt dat je unicorn canvas er echt uitspringt, kies dan een kleurenschema en houd je daaraan. Je kunt accessoires gebruiken om extra flair toe te voegen. Als je bijvoorbeeld een roze eenhoorn canvas hebt, kun je overwegen om een paar roze kussens of een roze vaas toe te voegen.

Canvas prints van stevig materiaal

Onze canvas prints zijn gespannen op een stevig frame, en onze eenhoorn canvas kunst is eenvoudig te onderhouden en bestand tegen de zon. Je kunt je afdruk op canvas gemakkelijk ophangen met het geïntegreerde ophangsysteem op de bovenste lat van het frame.

Milieuvriendelijke canvas prints

Al onze afdrukken op canvas worden geprint op een 100% katoenen canvas dat er natuurlijk uitziet. Daarnaast is de inkt geurloos en milieuvriendelijk. Ben je van plan om je canvas schilderij buiten op te hangen? Kies dan voor onze buiten variant en stel je unicorn canvas tentoon buitenshuis.

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen