• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Wolf canvas prints

Heb je ooit een element van wilde dieren aan je huis willen toevoegen, maar was je bang dat het te veel zou zijn? Met wolven canvas prints kun je een vleugje wild toevoegen zonder te overdrijven. Wolven zijn een van de meest iconische dieren in de wereld, en hun schoonheid zal zeker elke kamer sieren die ze bezetten. Niet alleen zijn wolf canvas prints mooi, maar ze hebben ook een boodschap van kracht en macht die niet genegeerd kan worden.

Filteren
Sorteer op

1 item

per pagina
Geconcentreerde wolf
Sorteer op

1 item

per pagina

Wolf op canvas: De wildernis binnenhalen

Met prints van wolven op canvas kun je een stukje van de wildernis in je huis brengen. Wolven staan bekend om hun kracht en macht, zowel lichamelijk als geestelijk. Dit is iets dat inspirerend kan zijn voor elke kamer in je huis. Of je nu als je op zoek bent naar een kunstwerk voor in je woon- of slaapkamer, of als je iets zoekt voor in je kantoor, dan zijn wolfdrukken op canvas een uitstekende optie. Kies bijvoorbeeld voor een scène met een roedel wolven in het wild voor je woonkamer, of kies een portret van een alfawolf in zwart-wit voor je kantoor.

Je interieur stylen met wolven canvas prints

Een canvas met wolven print is er voor elke woonstijl. Zo past een canvas print van een wolf niet alleen goed bij een stoere jungle kamer voor kinderen, maar ook in een botanisch interieur met veel planten. 

Wolf canvas prints of het zijprofiel van een wolf met eigentijdse en Scandinavische interieurontwerpen gaan goed samen. Het gebruik van neutrale tinten is bijzonder gunstig. Wolf canvas prints zijn daarentegen allesbehalve saai. Je maakt er een statement mee, en canvas wolfprints vormen een blikvanger die niemand over het hoofd zal zien.

Bestel vandaag nog een wolf op canvas

Onze wolf canvas prints worden afgedrukt op een duurzaam canvas en opgespannen op een sterk frame. Onze canvas prints zijn klaar om op te hangen door het eenvoudige ingebouwde ophangsysteem! 

Bekijk naast onze canvas prints van wolven ook eens onze andere canvas prints van dieren, zoals tijgers, paarden of honden. Wil je een canvas print die meer rust uitstraalt? Bekijk dan onze collectie canvas prints met een natuur thema.

Milieuvriendelijke canvas prints

Onze afdrukken op canvas zijn allemaal gemaakt op 100% katoenen canvas. Bovendien zijn de inkten geurloos en milieuvriendelijk. Wil je je wolf buiten op canvas tentoonstellen? Ga dan voor onze speciale canvas prints, die gemaakt zijn voor gebruik buitenshuis.

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen