• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Foto op canvas formaten

Heb je een favoriete foto die je graag op canvas zou willen zien? Of ben je op zoek naar een mooie foto of print om op hoogwaardig canvas af te drukken? Dan ben je op Canvas.nl bij het juiste adres. Op Canvas.nl kun je namelijk canvas prints bestellen van allerlei soorten formaten en afmetingen. Je kunt je eigen foto of schilderij kiezen om op canvas af te laten drukken, en tijdens het bestel proces kiezen voor een afmeting die past bij jou wensen en interieur.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Groot formaat canvas prints

Een mooie canvas print in een groot formaat is een echte blikvanger in je huis of kantoor. Zo staan een grote canvas print erg mooi in je woonkamer. Een populaire keuze is een foto van een dier op panorama canvas.

Klein formaat canvas: subtiele decoratie

Je hebt op Canvas.nl ook de keuze uit canvas prints van kleinere formaten. Kies bijvoorbeeld voor een wat kleiner canvas schilderij die niet meteen in het oog springt. Een kleine zwart-wit foto van een skyline is bijvoorbeeld ideaal als wanddecoratie in je slaapkamer.

Mini canvas: ook leuk als cadeau

Naast groot, middel groot en klein formaat canvas prints kun je natuurlijk ook kiezen voor een mini canvas schilderij. Deze staan erg leuk op een bureau, maar dienen ook perfect als cadeau. Kies bijvoorbeeld een foto van een mooie herinnering van jullie samen.

Eigen foto op canvas: kies zelf de perfecte afmeting

Op Canvas.nl kun je erg gemakkelijk je eigen foto uploaden en laten afdrukken op hoogwaardig canvas. Tijdens het bestelproces kun je gemakkelijk kiezen voor de gewenste afmeting.

Om het je extra makkelijk te maken hebben we per afmeting ook nog eens een selectie gemaakt van foto's en prints die extra goed zullen staan op bepaalde formaten en afmetingen.

Per afmeting