• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Foto op canvas 120x80cm

Heb je veel dierbare herinneringen op foto's die je wilt afdrukken en aan de muur wilt hangen? Dan zijn afdrukken van foto's op een 120x80 canvas de beste manier om dat te doen. Je kunt je eigen foto's eenvoudig online afdrukken en er prachtige canvas schilderijen van laten maken die prachtig in of buiten je huis zullen staan. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eigen foto op canvas 120x80

Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om je eigen foto's op canvas te laten afdrukken. Je kunt dit online doen met een paar muisklikken. Het enige wat je nodig hebt is een goede foto een internetverbinding en Canvas.nl. Het proces is heel eenvoudig en duurt maar een paar minuten!

Eerst kies je de grootte van het schilderij op canvas dat je wilt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een canvas afmeting van 120x80 cm. Vervolgens upload je je foto naar de website en na een paar minuten is je foto canvas print met een afmeting van 120x80 klaar, zo eenvoudig is het!

Waarom kiezen voor 120x80?

Een canvasprint van 120x80 cm is voor veel mensen een populaire maat, omdat hij niet te groot maar ook niet te klein is. Op deze manier kun je er gemakkelijk een plaats voor vinden in je huis. Bovendien is dit formaat ook zeer geschikt om als cadeau weg te geven. Je kunt bijvoorbeeld een afdruk op een 120x80 canvas met een familiefoto aan je ouders of grootouders geven. Zij zullen het zeker waarderen! Ben je opzoek naar een andere afmeting/formaat canvas? Ook dat kan bij Canvas.nl! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de volgende afmetingen:

Een foto op canvas van 120x80 cm in je huis ophangen is de beste manier om je dierbare herinneringen tot leven te brengen! Denk bijvoorbeeld aan een foto van een dierbare of je huisdier. Bestel je eigen foto op een canvas van 120x80 vandaag nog bij Canvas.nl!

Foto afdrukken op 120x80cm canvas: zo werkt het

Het is heel eenvoudig om je eigen foto op canvas te laten afdrukken! Kies een dierbare fotoherinnering, kies vervolgens de grootte van het gewenste canvas, bijvoorbeeld 120x80. Kies tot slot een van de vele beschikbare afwerkingsopties.

Wilt je je foto op canvas voor je gasten buiten tentoonstellen? Kies dan voor een van de opties waarmee je het ook buiten kunt gebruiken! Tot slot kun je een filter aan je canvas print toevoegen, zoals zwart-wit of sepia. Nadat je je keuzes hebt gemaakt, zorgen wij ervoor dat je 120x80 foto op hoogwaardig canvas wordt gedrukt.

120x80 foto op katoenen canvas

Onze canvas prints worden allemaal geproduceerd op een 100% katoenen canvas en hebben een natuurlijke uitstraling. Bovendien worden onze canvas schilderijen op een stevig frame gespannen en zijn ze eenvoudig schoon te houden. Ook is de inkt geurloos en milieuvriendelijk, wel zo fijn!

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen