• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

90x60 cm Canvas Prints

Fotodoeken zijn een geweldige manier om je favoriete foto's te laten zien. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, en het formaat 90x60 is perfect om een mooi landschap of portret te laten zien. Bovendien zijn onze canvas prints gemakkelijk online te bedrukken met je eigen foto's! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eigen foto op een canvas van 90x60

Een foto canvas print van 90x60 zal er geweldig uitzien in elke kamer van je huis. Of je het nu in je woonkamer, slaapkamer of kantoor hangt, het zal een prachtige aanvulling op je inrichting zijn. Bovendien kun je onze canvas schilderijen eenvoudig online personaliseren, met je eigen foto's!

Dus als je op zoek bent naar een mooie manier om je favoriete foto's te laten zien, overweeg dan eens een foto canvas. Stel bijvoorbeeld je vakantie foto's of familiefoto's op een 90x60 canvas ten toon. Ben je toch opzoek naar een ander formaat? Ook dat is mogelijk bij Canvas.nl, zo kunt heb je onder andere keuze uit de volgende foto canvas afmetingen/formaten:

Foto op canvas 90x60: De perfecte maat voor je fotoafdrukken

Foto canvas prints zijn een uitstekende manier om je meest dierbare foto's te laten zien. Met een afmeting van 90x60 bieden de canvas schilderijen voldoende ruimte om een prachtig landschap of portret te laten zien zonder te overweldigend te zijn. 

Bovendien maakt ons online bestel proces het erg gemakkelijk om je eigen foto op een canvas van 90x60 te bestellen!

Eigen foto op 90x60 canvas: zo werkt het

Het is heel eenvoudig om je eigen foto op canvas te laten afdrukken! Kies een gedenkwaardige fotoherinnering, selecteer vervolgens de grootte van het gewenste canvas zoals bijvoorbeeld 90x60 en kies tot slot een van de beschikbare afwerkingsopties. 

Wilt je je foto op canvas voor je gasten buiten tentoonstellen? Kies dan voor een van de opties waarmee je het ook buiten kunt gebruiken! Tot slot kun je een filter aan je canvas print toevoegen, zoals zwart-wit of sepia. Nadat je je keuzes hebt gemaakt, zorgen wij ervoor dat je  foto op hoogwaardig canvas wordt gedrukt.

90x60 foto op katoenen canvas

Onze foto afdrukken op canvas worden allemaal gedrukt op een 100% katoenen canvas met een natuurlijke uitstraling. Bovendien worden onze canvas schilderijen op een stevig frame gespannen en zijn ze eenvoudig schoon te houden. Ook is de inkt geurloos en milieuvriendelijk.

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen