• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Groot formaat foto op canvas

Grote afdrukken op canvas zijn de perfecte manier om je muren te versieren. Ze maken een groot statement en geven elke kamer een eigen karakter. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook nog eens gemakkelijk op te hangen. Je kunt kiezen uit een groot aantal verschillende afdrukken, waaronder landschappen, abstracte stukken of zelfs foto's van dieren. 

Naast onze selectie aan canvas prints kun je ook gemakkelijk je foto afdrukken op een canvas van groot formaat. Met zoveel mogelijkheden is er vast en zeker een print op canvas die past bij je stijl en interieur!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom een foto afdrukken op een groot canvas?

Een grote foto afdruk op canvas is een prachtige manier om je favoriete foto's te laten zien. Fotoafdrukken op canvas zijn ook erg populair als wanddecoratie voor in bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer. Daarnaast heb je de vrijheid om een print of foto te kiezen die goed bij je interieur past. Zo is een veelgemaakte keuze bijvoorbeeld om een landschapsfoto op canvas af te drukken en op te hangen in je slaapkamer, maar je kunt er ook voor kiezen om wat persoonlijkheid toe te voegen door een foto van je gezin op te hangen in de keuken.

Doordat het mogelijk is om je eigen foto te uploaden op een groot formaat canvas zijn er eindeloos veel mogelijkheden voor personalisatie.

Hoe kun je je eigen foto op een groot canvas afdrukken?

U kunt je eigen foto eenvoudig uploaden en afdrukken op een groot formaat canvas via de website van Canvas.nl. Volg hiervoor de volgende stappen:

  1. Upload je favoriete foto of herinnering.
  2. Kies daarna de gewenste maat van je afdruk op groot canvas. We hebben verschillende formaten beschikbaar, dus je kunt het perfecte formaat kiezen voor je muur en ruimte.
  3. Kies je gewenste afwerk opties, zo hebben wij bijvoorbeeld afwerk opties waardoor je je grote foto canvas print ook buitenshuis kunt gebruiken. 

U hoeft alleen te zorgen voor bovenstaande, dan zorgen wij voor de rest! Wij zullen je foto afdrukken op een groot formaat canvas met ingebouwd ophangsysteem zodat je direct na levering kan genieten van je foto canvas.

Groot formaat canvas prints van hoge kwaliteit

Onze afdrukken op doek worden opgespannen en gemonteerd op een stevig frame. Onze foto afdrukken op canvas zijn bestand tegen de zon en zijn ook nog eens gemakkelijk schoon te houden!

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen