• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Klein formaat foto op canvas

Kleine canvas schilderijtjes zijn de perfecte manier om je huis te versieren zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Ze kunnen aan een muur of zelfs op een bureau worden geplaatst, en er is een grote verscheidenheid aan verschillende prints om uit te kiezen. Bij Canvas.nl hebben we een grote selectie van kleine canvas schilderijtjes die in elk interieur passen. Je kunt ook je eigen foto uploaden en op een canvas laten afdrukken!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De voordelen van kleine canvas schilderijtjes

De voordelen van kleine canvas foto schilderijtjes zijn dat ze betaalbaar zijn, gemakkelijk op te hangen en in verschillende stijlen verkrijgbaar zijn. Ze zijn ook de perfecte manier om je persoonlijkheid te tonen of je favoriete vakantiefoto's te laten zien. Daarnaast verplaats je een klein canvas printje net wat makkelijker dan een canvas print van groot formaat.

Kleine canvas schilderijen met eigen foto

Als je een persoonlijk tintje aan je kleine canvas schilderij wilt geven, kun je je eigen foto uploaden. Op deze manier kun je een uniek kunstwerk creëren dat helemaal is afgestemd op je stijl en voorkeuren. Je kunt kiezen uit verschillende prints op onze website of zelf je favoriete foto kiezen en laten afdrukken op een klein canvas.

Bij Canvas.nl hebben we altijd een grote selectie van kleine afdrukken op canvas die in elk interieur passen! Zo past een klein canvas met een foto van een majestueuze leeuw perfect bij een woonkamer met een avontuurlijke uitstraling. Terwijl een kleine canvas print met een subtielere foto, zoals een mooi landschap of stadsgezicht zeker niet zal misstaan in je werkkamer. 

Eigen foto op klein canvas: hoe het werkt

Het uploaden van je eigen foto is eenvoudig en duurt ook zeker niet lang! Upload je favoriete foto herinnering, kies het gewenste canvas formaat en kies daarna de gewenste afwerk optie. Zo bieden wij een afwerkings optie waardoor je kleine canvas schilderijtje ook buitenshuis kan worden gebruikt, ideaal voor onder de overkapping! Tot slot kun je ook nog een filter toepassen op je foto zoals een zwart-wit of sepia effect.

Kleine canvas foto schilderijtjes: hoogwaardige kwaliteit en milieuvriendelijk

Onze canvas schilderijen zijn allen gedrukt op een 100% katoenen canvas doek dat een natuurlijke uitstraling heeft. Ook worden onze canvas schilderijen opgespannen op een stevig frame en zijn ze eenvoudig schoon te houden. Bovendien is de inkt geurloos en milieuvriendelijk, zodat onze afdrukken op canvas perfect zijn voor elke ruimte in huis!

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen