• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Mini foto op canvas

Heb je een heleboel foto's op je computer rondslingeren, of misschien zelfs afgedrukt en zijn deze stof aan het verzamelen? Dan is het tijd om er iets mee te doen! Waarom drukt je ze niet af op een mini foto canvas? Dit is niet alleen een leuke manier om je foto's te laten zien, maar het is ook een geweldige manier om ze te bewaren. Bovendien hebben mini foto canvas prints het perfecte formaat voor kleine ruimtes, zo staan ze perfect op je bureau!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mini canvas prints: subtiele decoratie voor je huis

Als je op zoek bent naar een manier om je huis een beetje persoonlijker te maken zonder te overdrijven, dan zijn mini foto op canvas de perfecte oplossing. Ze zijn klein genoeg om je ruimte niet te domineren, maar ze geven je toch een vleugje stijl. Bovendien zijn ze een geweldig cadeau! Dus als je op zoek bent naar een uniek cadeau voor een vriend of familielid, kun je overwegen om hem of haar een mini foto op canvas te geven.

Foto canvas prints in diverse formaten

Bij Canvas.nl heb je keuze uit canvas prints in verschillende formaten. Naast mini foto canvas prints kun je ook kiezen uit bijvoorbeeld een standaard of groot formaat canvas. Wij hebben een breed scala aan formaten waaruit je kunt kiezen, zodat je de perfecte kunt vinden voor je interieur en ruimte.

Dus waar wacht je nog op? Haal je favoriete foto's van je computer en plaats ze vandaag nog op een mini canvas schilderij!

Hoe kun je je eigen foto op een mini canvas afdrukken?

Je kunt je eigen foto eenvoudig uploaden en afdrukken op een mini canvas via de website van Canvas.nl. Volg hiervoor de volgende stappen:

  • Upload je favoriete foto of herinnering.
  • Kies daarna de gewenste maat van je afdruk op mini canvas. We hebben verschillende formaten beschikbaar, dus je kunt het perfecte formaat kiezen voor je muur en ruimte.
  • Kies je gewenste afwerk opties, zo hebben wij bijvoorbeeld afwerk opties waardoor je je grote foto canvas print ook buitenshuis kunt gebruiken. 

Je hoeft alleen te zorgen voor bovenstaande, dan zorgen wij voor de rest! Wij zullen je foto afdrukken op een mini formaat canvas met ingebouwd ophangsysteem zodat je direct na levering kan genieten van je mini canvas foto.

Mini canvas prints van hoge kwaliteit

Onze afdrukken op doek worden opgespannen en gemonteerd op een stevig frame. Onze foto afdrukken op mini canvas zijn bestand tegen de zon en zijn ook nog eens gemakkelijk schoon te houden!

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen