• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Skyline op canvas

Geniet jij ook zo van de skyline van een stad? Er is gewoon iets aan de manier waarop de gebouwen zich tot in de lucht uitstrekken dat zo betoverend is. Op Canvas.nl kun je verschillende hoge kwaliteit prints van skyline's van steden over de hele wereld vinden. Van de bekende skyline van New York tot de stoere skyline van Rotterdam, alles is mogelijk! Je kunt ervoor kiezen om uw eigen foto op canvas af te laten drukken, of een keuze maken uit een van onze vele kant-en-klare afdrukken. Wij hebben een breed scala aan opties beschikbaar, dus je zult zeker de perfecte skyline voor je huis of kantoor vinden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Skyline op canvas: geef karakter aan iedere woonruimte

Het mooie van een skyline print is dat het echt karakter kan toevoegen aan elke woonruimte. Of je nu een geraffineerd tintje wilt geven aan je kantoor of leven wilt brengen in je woonkamer, een skyline afdruk op canvas is de perfecte manier om dit te doen. En met onze afdrukken van hoge kwaliteit kun je er zeker van zijn dat je canvas er fantastisch uit zal zien op ieder moment van de dag!

Eigen foto van skyline op canvas

Bij Canvas.nl kun je erg gemakkelijk je eigen foto op canvas laten afdrukken. Dat betekend dat je praktisch gezien elke skyline kunt laten drukken op hoogwaardig canvas, zelfs je zelf geschoten foto!

Of u je kiest voor de skyline van je geboortestad of een foto van de stad die je op vakantie bezocht, wij zorgen ervoor dat je foto perfect wordt afgedrukt. Als je op zoek bent naar een specifieke afdruk van een skyline, hebben wij ook een breed scala aan kant-en-klare afdrukken beschikbaar. Van de Eiffeltoren tot het Sydney Opera House.

Skyline geprint op hoogwaardig canvas

Onze canvas prints worden geproduceerd op sterk canvas dat wordt gespannen over een stevig frame. Onze skyline canvas prints zijn bestand tegen zonlicht en eenvoudig schoon te houden. Ook kun je je canvas gemakkelijk ophangen met het ingebouwde ophangsysteem op de bovenste lat van het frame.

Milieuvriendelijke canvas prints

Al onze afdrukken op canvas worden geprint op een 100% katoenen canvas dat er natuurlijk uitziet. Daarnaast is de inkt geurloos en milieuvriendelijk.

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen