• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Canvas schilderij goud

Goud is de kleur van luxe en rijkdom. Het wordt al eeuwenlang door kunstenaars gebruikt om prachtige schilderijen te maken die glinsteren en glanzen. Als je op zoek bent naar een uniek en in het oog springend kunstwerk, kun je een goudkleurig canvas schilderij overwegen. Je kunt je eigen gouden foto op hoogwaardig canvas laten afdrukken, of kiezen uit een van onze vele prints met een gouden opdruk. Alle kleuren zijn mogelijk, maar als je gaat voor een gouden canvas schilderij zit je altijd goed!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gouden canvas schilderijen: perfect voor in iedere woonruimte

Een gouden canvas schilderij is de perfecte manier om een vleugje luxe aan je huis toe te voegen. Hang het in de slaapkamer om een romantische en uitnodigende ruimte te creëren, of in de woonkamer om een gedurfd statement te maken. Je kunt het zelfs als accentstuk in uw kantoor gebruiken om een vleugje glamour aan je werk toe te voegen ruimte. Waar je het ook ophangt, een goud canvas schilderij zal zeker een blijvende indruk maken.

Divers aanbod aan gouden canvas schilderijen

Op Canvas.nl hebben we een breed scala aan gouden canvas schilderijen om uit te kiezen. Of je nu een modern abstract schilderij of een klassiek landschap wilt, wij hebben voor ieder wat wils. En met onze hoge kwaliteit afdrukken en aandacht voor detail, kun je er zeker van zijn dat je gouden canvas schilderij er geweldig uit zal zien in uw huis.

Gouden canvas schilderij met eigen foto

Heb je een speciale foto die je graag in een kunstwerk zou willen veranderen? Dat kan gemakkelijk! Op canvas.nl kun je een foto laten afdrukken en creëer je gemakkelijk je eigen gouden canvas schilderij. Wij drukken je foto af op hoogwaardig canvas en zo maak je gemakkelijk een prachtig en uniek kunstwerk.

Wist je dat je naast gouden canvas schilderijen ook keuze hebt uit canvas prints in een tal van andere kleuren? Denk daarbij bijvoorbeeld aan de volgende:

Canvas schilderij goud: milieuvriendelijk en praktisch

Heb je een keuze gemaakt voor een mooi gouden canvas? Dan is het moeilijkste van het proces nu achter de rug! Na het kiezen van een van onze gouden prints of je eigen foto kun je gemakkelijk het gouden canvas schilderij bestellen. Na het kiezen krijg je nog een aantal keuze mogelijkheden, zo kun je een filter over het gouden canvas schilderij plaatsen. Denk hierbij aan zwart-wit of sepia. Vervolgens kies je de gewenste grote, ga bijvoorbeeld voor een groot panorama canvas of juist een mini canvas voor op een bureau.

Tot slot heb je bij Canvas.nl keuze uit diverse afwerk opties, kies bijvoorbeeld een speciale buiten variant als jij je gouden canvas schilderij buiten wil laten stralen! Naast deze handige afwerkingsopties voldoet ons canvas ook aan de volgende eigenschappen:

  • Met B1-brandcertificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant