• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Canvas schilderij zwart goud

Wil je een vleugje elegantie aan je huis toevoegen? Wat dacht je ervan om een paar zwart gouden canvas schilderijen toe te voegen? Deze fotoafdrukken op canvas van hoge kwaliteit zullen zeker de aandacht trekken. Je kunt kiezen uit een van onze vele kant-en-klare afdrukken, of je kunt je eigen zwart gouden foto op canvas van hoge kwaliteit laten afdrukken. Alle kleuren zijn mogelijk, maar wij denken dat de zwart-goud combinatie bijzonder opvallend is, kijk zelf maar eens tussen onze mogelijkheden!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Canvas schilderij zwart goud: stoer & elegant

Zwart goud is een populaire kleurencombinatie voor schilderijen op canvas. De kleuren zwart en goud worden vaak samen gezien in mode, sieraden en design. Dit kleurenschema kan worden toegepast in je eigen huis door onder andere te kiezen voor een zwart gouden canvas schilderij.

Een van de voordelen van een zwart gouden canvas schilderij is dat het stoer en elegant tegelijk is. Een zwart gouden canvas schilderij kan een echte blikvanger in je huis zijn. De kleurencombinatie is ook erg veelzijdig, dus je kunt het combineren met tal van andere kleuren in je interieur.

Zwart gouden canvas met diverse prints

Deze kleuren combinatie is erg veelzijdig, daardoor vind je op Canvas.nl ook erg veel prints die deze twee kleuren bevatten. Denk hierbij aan een zwart goud canvas schilderij met een gouden beeld of een stadsgezicht afdruk.

Canvas zwart goud: eenvoudig online bestellen

Onze zwart gouden canvas schilderijen worden gedrukt op duurzaam canvas en gespannen op een stevig frame. Onze canvas prints zijn direct klaar om op te hangen door het handige ophangsysteem, aan het bovenste lat van het frame kun je je canvas schilderij namelijk gemakkelijk ophangen!

Milieuvriendelijke canvas prints

Al onze afdrukken op canvas worden gemaakt op een 100% katoenen canvas dat er natuurlijk uitziet. Bovendien is de inkt geurloos en milieuvriendelijk. Wilt je je zwart gouden canvas buiten ophangen? Dat kan ook met onze canvas prints, die speciaal zijn gemaakt voor gebruik buitenshuis.

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen