• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Zwarte print op canvas

Zwart is het nieuwe zwart! Nou ja, niet echt, maar zwarte canvas schilderijen zijn op dit moment een populaire trend in het interieur. Ze voegen een vleugje raffinement en elegantie toe aan elke kamer. Bovendien passen ze bij vrijwel elk kleurenschema. Als je op zoek bent naar een unieke en stijlvolle toevoeging aan je interieur, dan zijn zwarte canvas schilderijen echt iets voor jou!

Zwarte canvas schilderijen: leuk in elke woonruimte

Zoals we allemaal weten, past zwart overal bij. Maar wist je dat zwarte canvas schilderijen echt een statement kunnen maken in je huis? Ze zijn perfect om een vleugje drama aan elke kamer toe te voegen. Of je nu een gedurfd statement wilt maken in je woonkamer of een ontspannen sfeer wilt creëren in de slaapkamer, zwarte canvas schilderijen zijn de juiste keuze!

Eigen zwart kleurige foto op hoogwaardig canvas

Als je op zoek bent naar iets echt unieks, waarom laat u dan niet je eigen foto afdrukken op hoogwaardig canvas? Wij kunnen elke afbeelding in zwart-wit of full-color afdrukken. Bovendien kun je bij ons kiezen uit verschillende formaten, zodat je het perfecte formaat voor je ruimte kunt vinden. Naast zwarte prints kun je bij ons terecht voor een groot aantal kleuren, waaronder:

Canvas schilderij zwart: milieuvriendelijk en praktisch

Na het kiezen van een van onze zwarte prints of je eigen foto kun je gemakkelijk het zwarte canvas schilderij bestellen. Na het kiezen krijg je nog een aantal keuze mogelijkheden, zo kun je een filter over het zwarte canvas schilderij plaatsen. Denk hierbij aan zwart-wit of sepia. Vervolgens kies je de gewenste grote, ga bijvoorbeeld voor een groot panorama canvas of juist een mini canvas voor op een bureau.

Tot slot heb je bij Canvas.nl keuze uit diverse afwerk opties, kies bijvoorbeeld een speciale buiten variant als jij je zwarte canvas schilderij buiten wil op hangen! Naast deze handige afwerkingsopties voldoet ons canvas ook aan de volgende eigenschappen:

  • Met B1-brandcertificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • Ingebouwd ophangsysteem