• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Kunst op canvas

Houd je van kunst? Zo ja, dan zul je onze selectie kunst op canvas zeker waarderen! Wij bieden kunstzinnige afdrukken van hoge kwaliteit waarmee jij je favoriete foto's op een prachtige en unieke manier kunt laten zien. Of je nu je eigen foto wilt afdrukken of wilt kiezen uit een van onze vele kunstwerken, wij hebben de perfecte afdruk voor jou. Denk bijvoorbeeld op afdrukken van bekende kunstenaars zoals van Gogh of de Oude meesters.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kunst op canvas

Kunst op canvas is een geweldige manier om je huis of kantoor een persoonlijk tintje te geven. Met onze kunstzinnige prints van hoge kwaliteit kunt je er zeker van zijn dat je kunst vele jaren meegaat. In ons aanbod van prints vindt je zowel klassieke als eigentijdse prints. Of je nu de voorkeur geeft aan een traditionele of een meer moderne look, wij hebben de perfecte kunst print voor jou.

Kunst op canvas van de oude meesters

Als je op zoek bent naar een klassieke kunst op canvas, dan is onze selectie aan prints van de oude meesters zeker een kijkje waard. Wij hebben prints van enkele van de beroemdste kunstenaars en kunstwerken. In onze collectie vind je enkele van de meest bekende kunststukken van de oude meesters zoals de Mona Lisa, het Laatste Avondmaal, en de Sixtijnse Kapel.

Kunst op doek van hedendaagse kunstenaars

In onze selectie van kunst op canvas vindt je ook prints van hedendaagse kunstenaars. Deze prints zijn perfect om een modern tintje aan je huis of kantoor te geven. In onze collectie vindt je naast kunstwerken van gevestigde namen als van Gogh en kunstzinnige prints zoals een boeddha op canvas ook afdrukken van enkele van de meest populaire hedendaagse artiesten! Voor ieder wat wils dus.

Kunst op canvas bestellen

Onze kunst prints worden gedrukt op duurzaam canvas en gespannen op een stevig frame. Onze kunst canvas prints zijn direct klaar om op te hangen door het handige ophangsysteem, aan het bovenste lat van het frame kun je je canvas kunst namelijk gemakkelijk ophangen!

Milieuvriendelijke kunst canvas prints

Al onze afdrukken op canvas worden gemaakt op een 100% katoenen canvas dat er natuurlijk uitziet. Bovendien is de inkt geurloos en milieuvriendelijk. Wilt je je kunst op canvas buiten ophangen? Dat kan ook met onze canvas prints, die speciaal zijn gemaakt voor gebruik buitenshuis.

Tip: je kunt ook je eigen foto uploaden en op canvas laten afdrukken, zo maak je gemakkelijk je eigen canvas schilderij!

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen