• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Boeddha op canvas

Boeddha is een populaire keuze voor afdrukken op canvas. Een boeddha staat voor sereniteit, kracht en vrede. Met een Boeddha canvas print in je huis, creëer je een oase van rust. Op Canvas.nl heb je de keuze uit verschillende boeddha canvas schilderijen en je kunt er zelfs voor kiezen om je eigen favoriete boeddha foto te laten drukken op Canvas.

Sorteer op

37 producten

per pagina
Sorteer op

37 producten

per pagina

Boeddha canvas: voeg kracht en rust toe aan de ruimte

Met een Boeddha canvas in je huis creëer je een oase van rust. Boeddha schilderijen op canvas geven kracht en rust aan je ruimte. Bij Canvas.nl vindt je verschillende soorten Boeddha-doeken. Kies bijvoorbeeld voor een foto met een zittende Boeddha of eentje waarop hij onder een boom mediteert. Een boeddha canvas in combinatie met lichte kleuren is ook erg populair en staat erg mooi in een lichtere ruimte.

Boeddha foto's op canvas

Je kunt je eigen foto op hoge kwaliteit canvas laten afdrukken of kiezen uit een van onze Boeddha canvas prints. Alle prints zijn mogelijk, maar met een persoonlijke foto creëer je een uniek kunstwerk voor in je huis.

Boeddha canvas bestellen

Onze boeddha canvas prints worden gemaakt op duurzaam canvas en gespannen op een stevig frame. Onze canvas kunstwerken met Boeddha afdrukken zijn direct na levering klaar om op te hangen met behulp van het handige ophangsysteem, dat op de bovenste lat van het frame zit.

Al onze afdrukken op canvas worden gemaakt op een 100% katoenen canvas dat er natuurlijk uitziet. Bovendien is de inkt geurloos en duurzaam. Wil je je boeddha op canvas buiten ten toon stellen? Kies dan bij het afrekenen voor de speciale buiten afwerking, dan is je boeddha canvas ook buiten bruikbaar!

  • Met B1-brandcertificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen