• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Oude meesters op canvas

Hou je van de uitstraling van een schilderij van een oude meester, maar heb je niet de ruimte of het geld voor een eigen schilderij? Nu kun je die klassieke uitstraling in huis halen met een hoogwaardige afdruk op canvas. Wij bieden afdrukken van enkele van de beroemdste oude meesters ter wereld, maar ook foto's afgedrukt op canvas. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en stijlen om de perfecte oude meesters canvas voor jou huis te vinden.

Sorteer op

31 producten

per pagina
De Nachtwacht
Het melkmeisje
Meisje met de parel
Brieflezende vrouw
Een wetering bij Abcoude
Guirlande van vruchten met enkele bloemen
Kippen en eenden
Het Puttertje
Stilleven met bosaardbeien
Winterlandschap
Het interieur van de Cunerakerk in Rhenen
Rivierlandschap
Apollo
Capriccio met ruïnes
Rivierlandschap gezien door bomen
Boslandschap met boerenhoeven
Gefantaseerd boslandschap
Hollandse schepen op een kalme zee.
Vermeer schilderij
Nachtwacht - Artistic Lab
Kleurrijke Amandelbloesem
Gele Amandelbloesem
Lente Amandelbloesem
Amandelbloesem in Bloei
Bloeiende Amandelbloesem
Amandelbloesem met blauwe tint
Rode Amandelbloesem
Lichtgekleurde Amandelbloesem
Donkere Amandelbloesem
Amandelbloesem in de Nacht
Het Melkmeisje en Amandelbloesem
Sorteer op

31 producten

per pagina

Of kies een van de onderstaande thema's

Oude meesters op canvas: traditionele kunst op een moderne manier

Als je van traditionele kunst houdt, maar iets moderners wilt, zijn onze afdrukken op canvas van oude meesters de perfecte manier om die klassieke uitstraling in je huis te brengen. Op Canvas.nl vind je diverse werken van de oude meesters op canvas. Denk hierbij aan schilderijen van Leonardo da Vinci, Michelangelo, Raphael, en Rembrandt. Al onze afdrukken op canvas van oude meesters worden gemaakt met materialen en vakmanschap van hoge kwaliteit. Wij gebruiken alleen de beste inkten en doeken om ervoor te zorgen dat je afdruk extra lang meegaat!

Oude meesters op canvas bestellen

Op Canvas.nl kun je gemakkelijk oude meesters canvas bestellen. Kies simpelweg een kunstwerk van de oude meesters op canvas dat het beste bij jou past en doorloop ons bestelproces. Tijdens dit bestel proces kun je de grootte van het canvas kiezen, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om oude meesters canvas te bestellen in een panorama of mini formaat. Voor ieder wat wils dus! Nadat je de perfecte grootte hebt gekozen voor jou oude meesters canvas kun je er ook nog voor kiezen om een filter over je canvas te plaatsen zoals zwart-wit of sepia voor een persoonlijk tintje.

Tot slot kies je voor een afwerkingsoptie, zoals bijvoorbeeld de speciale afwerkingsoptie waardoor je het oude meesters canvas buiten kunt ophangen. Zodra je alles hebt doorlopen zorgen wij ervoor dat het bestelde kunstwerk van de oude meesters op canvas zo snel mogelijk jou kant op komt!

Milieuvriendelijk oude meesters canvas

Wist jij dat ons oude meesters canvas gemaakt is van 100% katoen en milieuvriendelijk is? Daarnaast worden onze prints op canvas opgespannen en gemonteerd op een stevig frame. Onze oude meesters afdrukken op canvas zijn bestand tegen de zon en zijn ook nog eens gemakkelijk schoon te houden!

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen