• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Van Gogh op canvas

Ben je ook zo fan van de prachtige van Gogh schilderijen? Met onze canvas prints kun je je eigen van Gogh bezitten! Je kunt je eigen foto van een van Gogh op hoogwaardig canvas laten afdrukken, of kiezen uit een van onze vele van Gogh canvas schilderijen. We hebben al zijn beroemde schilderijen, maar ook een aantal minder bekende. Wat je voorkeur ook is, wij hebben de perfecte afdruk voor jou. Dus waarom zou je niet een vleugje van Gogh aan je huis toevoegen?

Filteren

5 producten

per pagina
Zelfportret Van Gogh
Geschilderde Amandelbloesem (Van Gogh)
Abstract Van Gogh
Zonnebloemen Van Gogh
Illustratie 'De Sterrennacht'

5 producten

per pagina

Of kies een van de onderstaande thema's

Een echte van Gogh op canvas

Een echt van Gogh schilderij is natuurlijk erg duur. Maar met van Gogh canvas schilderijen kun je genieten van de schoonheid van zijn schilderijen zonder een fortuin te hoeven uitgeven. Al onze afdrukken zijn gemaakt met inkt en materialen van hoge kwaliteit, zodat je er zeker van kunt zijn dat je nieuwe van Gogh canvas er prachtig uitziet en nog vele jaren meegaat. Dus ga jij voor een amandelbloesem van Gogh canvas of juist voor een van zijn zonnebloemen? Wij weten zeker dat beide goed zullen staan in je interieur!

Je favoriete van Gogh op canvas

Op Canvas.nl kun je gemakkelijk je eigen foto op canvas uploaden en laten afdrukken, daardoor kun je ook gemakkelijk je favoriete van Gogh canvas print bestellen. Als deze niet tussen ons aanbod zit, kun je hem gemakkelijk zelf uploaden! Naast van Gogh op canvas kun je op Canvas.nl ook kunstwerken vinden van andere kunstenaars waaronder bekende oude meesters.

Van Gogh op canvas bestellen

Heb jij je keuze gemaakt voor een mooi van Gogh canvas? Dan kun je deze gemakkelijk bestellen. Kies simpelweg een kunstwerk van van Gogh op canvas dat het beste bij jou past en doorloop ons bestelproces. Tijdens dit bestel proces kun je de grootte van het canvas kiezen, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een van Gogh canvas te bestellen in een panorama of mini formaat.

Tot slot kies je voor een afwerkingsoptie, zoals bijvoorbeeld de speciale afwerkingsoptie waardoor je het canvas buiten kunt ophangen.

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen