• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Landschap Canvas print

Een mooi landschap kan een geweldige bron van inspiratie zijn en er is geen betere manier om van deze natuurwonderen te genieten dan ze aan je muur te hebben hangen. Bij Canvas.nl hebben we landschap canvas prints in verschillende kleuren en formaten, zodat je de afdruk kunt kiezen die het beste bij je ruimte past. We hebben ook een ruime selectie foto's waaruit je kunt kiezen, en je kunt zelfs je eigen foto van een landschap uploaden om op canvas af te laten drukken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Breng de natuur naar je interieur

Als je de natuur in huis wilt halen, kun je een afdruk op canvas van een landschap voor bijvoorbeeld je slaapkamer of woonkamer overwegen. Een rustgevende afbeelding van een rivier die door de bergen stroomt of een sereen bos kan je helpen ontspannen aan het eind van een lange dag, en het is ook nog eens prachtige wandkunst. Je kunt landschap canvas prints vinden in allerlei verschillende soorten maten en stijlen zodat je de perfecte kunt vinden die bij je ruimte en interieur past.

Foto's van landschappen op canvas

Als je op zoek bent naar een landschap canvas print met een persoonlijk tintje, kun je overwegen een foto van je favoriete landschap op canvas te laten afdrukken. Je kunt kiezen uit veel verschillende formaten en kleuren, zodat je een uniek kunstwerk kunt maken dat perfect aansluit bij je wensen. 

Landschap canvas prints van hoge kwaliteit

Al onze canvas prints zijn op een stevig canvas doek geprint en gespannen op een stevig frame. De canvas prints zijn bestand tegen zonlicht en zijn eenvoudig schoon te maken. Je kunt je nieuwe landschap canvas print ook moeiteloos hangen met het ingebouwde ophangsysteem aan de bovenkant van het frame.

Milieuvriendelijke canvas frames

Al onze landschap canvas prints worden gemaakt op een 100% katoenen canvas doek dat een natuurlijke uitstraling heeft. Bovendien is de inkt van onze canvas prints geurloos en milieuvriendelijk.

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen