• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Luxe canvas prints

Wil je je huis decoreren met prachtige canvas prints? Heb je er dan wel eens over nagedacht om je eigen foto op een luxe canvasdoek te laten afdrukken? Op Canvas.nl bieden we luxe canvas schilderijen aan van hoge kwaliteit in een groot aantal verschillende stijlen. Je kunt kiezen uit een van onze prachtige afdrukken, of je eigen foto op een luxe canvasdoek laten afdrukken. Onze afdrukken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en zullen er geweldig uitzien in elke kamer van je huis!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Chique uitstraling met luxe canvas prints

Met een luxe canvas foto print kunt je een chique en stijlvolle uitstraling in je huis creëren. Een prachtige afdruk op canvas van hoge kwaliteit is een geweldig middelpunt in elke kamer. U kunt kiezen uit een breed scala aan stijlen, maten en kleuren om de perfecte afdruk voor je huis te vinden.

Creëer een luxe woonkamer of slaapkamer

In een woonkamer zou een luxe afdruk op canvas zeker een centraal punt vormen en een vleugje stijl toevoegen. In een slaapkamer kan een mooie afdruk een beetje luxe toevoegen en de kamer meer uitnodigend maken. In elke kamer zal een luxe canvas print in het oog springen en een statement maken. Daarnaast kun je de canvas prints personaliseren met een eigen foto, op die manier kun je erg gemakkelijk een luxe canvas print bestellen die perfect past bij je smaak en interieur!

Gepersonaliseerde luxe canvas prints

Heb je een favoriete foto die je graag op een luxe canvas zou willen zien? Op Canvas.nl kun je je eigen foto op een hoogwaardig canvasdoek laten afdrukken. Er zijn erg veel personalisatie mogelijkheden beschikbaar en je kunt zelfs een afwerkingsoptie kiezen waardoor je het luxe canvas buitenshuis ten toon kunt stellen. Zo creëer je dus ook gemakkelijk een luxe sfeer onder de veranda of overkapping.

Naast deze handige afwerkingsopties voldoet ons luxe canvas ook aan de volgende eigenschappen:

  • Met B1-brandcertificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen

Luxe milieuvriendelijke canvas prints bestellen

Het is heel eenvoudig om een luxe canvas te bestellen. Upload een foto of kies een canvas print uit onze collectie, daarna kun je kiezen uit een foto filter zoals sepia of zwart-wit! Vervolgens kunt je de grootte van het canvas kiezen dat je wilt bestellen en tot slot kunt je kiezen uit verschillende afwerkingsopties.

Als je je luxe canvas buiten wilt laten zien, kies je onze unieke afwerking waardoor het canvas buitenshuis ten toon gesteld kan worden en bestemd is tegen de weersomstandigheden. Onze luxe canvas prints zijn de perfecte manier om je chique smaak op een duurzame manier te laten zien.