• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Bos canvas prints

Op zoek naar een unieke manier om je huis te decoreren? Kijk dan eens naar onze bos canvas prints! Onze prachtige prints voegen een vleugje natuur toe aan elke kamer. Wij bieden een verscheidenheid aan prints, waaronder canvas prints met landschappen, stranden maar bijvoorbeeld ook canvas prints met dieren. Onze afdrukken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn perfect voor elke inrichtingsstijl. Bestel je bos canvas print vandaag nog en geniet ook binnen van de natuur.

Bossen afgedrukt op canvas

Breng je graag tijd door in de natuur? Dan zul je zeker weg zijn van onze canvassen met prints van bossen! Het bos is een prachtige plek om te zijn. Het heeft zoveel voordelen voor je fysieke en mentale gezondheid dat het geen wonder is dat mensen hun huis gevuld willen zien met het gevoel van avonturen in de buitenlucht! Met onze ruime keuze aan bos canvassen kun je precies de stijl vinden die het beste bij je en je interieur past. Dus breng de schoonheid van de natuur in je huis met een prachtige bos canvas print!

Bos canvas prints in allerlei soorten en maten

Er zijn veel verschillende bos canvas prints om uit te kiezen. Sommige zijn misschien meer jouw stijl dan andere, maar de verscheidenheid is enorm en je vindt hier vast iets dat past bij jou en je interieur. Zo heb je keuze uit zwart-witte bos canvas afdrukken of juist een bos canvas in kleur.

Bos canvas prints van stevig materiaal

Onze bos canvas prints worden geprint op stevige canvasdoeken, welke worden gespannen op een stevig Frame. Onze bos canvas prints kunnen tegen zonlicht en zijn eenvoudig schoon te houden. Ook hang je met het ingebouwde ophangsysteem op de bovenste lat van het frame, je bos canvas print eenvoudig op.

Milieuvriendelijke canvas frame's

Al onze Bos canvas prints zijn gedrukt op canvas van 100% katoen, wat zorgt voor een natuurlijke look. Daarnaast is de inkt van onze foto canvassen reukloos en milieuvriendelijk.

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen