• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Jungle canvas prints

Er is iets met jungle prints dat een kamer levendiger maakt. Misschien zijn het de felle kleuren, of de dieren zelf. Wat het ook is, er is geen twijfel dat jungle canvas prints veel persoonlijkheid kunnen toevoegen aan elke ruimte. Als je op zoek bent naar een manier om wat leven in je huis te brengen, kun je overwegen om een jungle canvas print op te hangen in je woning. Ze zijn niet alleen stijlvol en uniek, maar geven elke ruimte ook een comfortabeler en uitnodigender gevoel.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Jungle canvas: verschillende dieren en prints

Wanneer de meeste mensen aan jungle canvas prints denken, denken ze aan leeuwen en tijgers. Maar er zijn eigenlijk een heleboel verschillende dieren die leven in de jungle. Je kunt jungle prints vinden met olifanten, giraffen, apen, en nog veel meer. Er zijn ook verschillende soorten planten en bomen die deel uitmaken van het jungle landschap. Dus, als je op zoek bent naar een bepaald soort dier of plant, je vindt het zeker in een jungle canvas print.

Jungle canvas prints voor elke kamer

Jungle afdrukken op canvas kunnen in elke kamer van je huis worden opgehangen. Als je een opvallend statement wilt maken, hang dan een grote jungle canvas in je woon- of slaapkamer. Voor een subtielere uitstraling kiest je juist voor een kleinere afdruk in je badkamer of keuken. Het maakt niet uit welke kamer je kiest, een jungle afdruk op canvas zal zeker persoonlijkheid en stijl toevoegen.

Dus, als je op zoek bent naar een manier om je huis op te fleuren, overweeg dan zeker een jungle canvas prints. Ze zijn stijlvol, uniek en perfect voor elke ruimte.

Jungle Canvas Prints: perfect voor de kinderkamer

Als je kinderen hebt, dan weet je hoe snel hun kamers rommelig en chaotisch kunnen worden. Maar met jungle prints op canvas kun je gemakkelijk wat orde en stijl in de kinderkamer brengen. Jungle canvas prints zijn perfect om aan de muur te hangen boven een speelgoedkist of dressoir. 

Je kunt ze ook gebruiken om een centraal punt in de kamer te maken door ze boven het bed of raam te hangen. Met een beetje creativiteit kun je met jungle canvas prints de kamer van je kind omtoveren tot een leuke en stijlvolle ruimte. 

Tip: Ben je specifiek opzoek naar canvas prints voor in de kinderkamer? Bekijk dan onze speciale selectie aan foto canvas prints voor dé perfecte kinderkamer.

Jungle prints op canvas van hoogwaardige kwaliteit

De levendige kleuren van de jungle patronen worden afgedrukt op hoogwaardig canvas en opgespannen op een stevig frame, daarnaast zijn onze canvas prints uitgerust van een ophangsysteem waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen zodra je het ontvangt. Bovendien kun je gemakkelijk zelf online de afmetingen kiezen, zodat je de ideale jungle canvas print in je ruimte kunt passen.

Bekijk naast onze selectie aan jungle prints op canvas ook onze andere natuur canvas prints zoals prints van bergen, stranden of zelfs dieren.

  • Met B1-brandcertificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen