• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Foto van de zee op canvas

Houdt je ervan om tijd op het strand door te brengen, uitkijkend over de oceaan? Zou je willen dat je dat gevoel van ontspanning en rust in je huis kon brengen? Nu kan dat met onze canvas prints van de zee! Je kunt kiezen uit een groot aantal verschillende prints, allemaal met prachtige afbeeldingen van de zee. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen foto van de zee te laten drukken op canvas. Dus of je nu op zoek bent naar een afdruk van de oceaangolven die tegen de kust beuken of naar een rustig zeegezicht, wij hebben precies waar je naar op zoek bent.

Sorteer op

Producten 1-100 van 126

Pagina
per pagina
Sorteer op

Producten 1-100 van 126

Pagina
per pagina

Een kalm en rustig interieur met zee canvas prints

Onze zee canvas prints zijn de perfecte manier om ook in huis te genieten van de rust en kalmte van de zee. Kies bijvoorbeeld voor een kalme canvas print met zee en duinen of ga juist voor een canvasprint met een zonsondergang boven een rustige zee, met de strandpalen in contrast. Elk van deze zee canvas prints zijn prachtig, en voegen direct sfeer toe aan je ruimte. Ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld je slaapkamer of woonkamer.

Zee canvas prints in allerlei soorten en maten

Of je nu op zoek bent naar een canvas print bedrukt met oceanen of een canvas print van de blauwe zee, wij hebben de perfecte zee canvas print voor je interieur. Met onze ruime keuze vindt je vast en zeker de perfecte manier om de kalmte van de zee in huis te halen. Neem dus een kijkje in onze selectie en vind vandaag nog de perfecte canvas voor je huis!

Heb je een favoriete foto van de zee die je graag op canvas wilt laten afdrukken? Dan kun je heel eenvoudig je eigen foto uploaden op onze website. Zo heb je je favoriete herinneringen aan de zee altijd bij de hand!

Zee canvas prints van hoge kwaliteit

Onze canvas prints worden op een stevig frame gespannen en op een katoenen canvas doek geprint. De canvas prints  zijn bestand tegen de zon, en zijn eenvoudig te onderhouden zijn. Je kunt je nieuwe zee canvas print ook gemakkelijk ophangen met behulp van het ingebouwde ophangsysteem aan de bovenkant van het frame.

Milieuvriendelijke canvas frames

Al onze canvas prints van de zee worden gemaakt op een 100% katoenen canvas doek dat een natuurlijke uitstraling heeft. Bovendien is de inkt voor onze afdrukken op canvas geurloos en ecologisch verantwoord.

  • Met B1-brandcertificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen