• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Foto op canvas met tekst

Wil jij je muren persoonlijker maken? Waarom voeg je niet een vleugje van je persoonlijkheid toe met een afdruk met tekst op canvas? Je kunt ervoor kiezen om je eigen foto op hoogwaardig canvas af te laten drukken, of een van onze prachtige ontwerpen met tekst te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een motiverende quote of iets meer sentimenteels, je komt het zeker tegen op Canvas.nl!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Of kies een van de onderstaande thema's

Tekst op canvas: ideaal voor in de keuken

Een tekst op canvas is de ideale manier om je keuken, slaapkamer of woonkamer persoonlijker te maken. Je kunt je eigen foto op hoogwaardig canvas laten afdrukken of kiezen uit een van onze mooie ontwerpen met tekst. Een canvas schilderij met een leuke print en een aantal food gerelateerde teksten staat bijvoorbeeld super leuk in de keuken! Je kunt ook voor een wat rustigere print gaan en juist kiezen voor een inspirerende quote op canvas.

Inspirerende foto op canvas met tekst

Heb je een inspirerende foto of quote die je af zou willen drukken op hoogwaardig canvas? Laat dan je foto op canvas afdrukken met tekst. Op deze manier kun jij je eigen persoonlijke tekst toevoegen aan de foto, bijvoorbeeld een leuke quote. Dit maakt het canvas schilderij nog persoonlijker!

Tekst op canvas: ook leuk als kado

Een canvas met tekst is ook een leuk en origineel cadeau. Je kunt de canvas print laten maken met je eigen foto of ontwerp, maar je kunt ook kiezen voor een van onze kant-en-klare ontwerpen met tekst. Kies bijvoorbeeld een inspirerende quote die goed bij jullie beide past of echt jullie vriendschap benadrukt, en laat deze drukken op canvas.

Foto op canvas met tekst: zo werkt het

Heb je een keuze gemaakt voor een mooie quote die je op canvas zou willen laten afdrukken? Dan is het lastigste achter de rug!

Na het kiezen van een van onze canvas prints met tekst of je eigen foto kun je gemakkelijk het canvas schilderij bestellen. Na het kiezen krijg je nog een aantal keuze mogelijkheden, zo kun je een filter over het canvas schilderij plaatsen. Denk hierbij aan zwart-wit of sepia, hiermee geef jij je foto op canvas met tekst een stoere sfeer. Vervolgens kies je de gewenste grote, ga bijvoorbeeld voor een groot panorama canvas of juist een mini canvas voor op een bureau.

Unieke afwerkingsopties

Tot slot heb je bij Canvas.nl keuze uit diverse afwerk opties, kies bijvoorbeeld een speciale buiten variant als jij je canvas print buiten wil op hangen! Naast deze handige afwerkingsopties voldoet ons canvas ook aan de volgende eigenschappen:

  • Met B1-brandcertificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • Ingebouwd ophangsysteem