• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Foto canvas voor in je woning

Foto canvas is een geweldige manier om je huis een persoonlijk tintje te geven. Je kunt je eigen foto op hoogwaardig canvas laten afdrukken, of kiezen uit een van onze canvas prints. Foto canvas is een simpel maar super leuk decoratie stuk wat in elke ruimte van het huis geplaatst kan worden!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Foto canvas voor in de slaapkamer

Foto canvas is een geweldige manier om je slaapkamer een persoonlijk tintje te geven. In de slaapkamer staat een foto canvas met de afdruk van een een romantisch landschap of een stadsgezicht geweldig staan! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan eens onze selectie canvas schilderijen speciaal voor in de slaapkamer

Foto canvas voor in de woonkamer

Als je je woonkamer een persoonlijk tintje wilt geven, kun je ook overwegen om een foto op canvas te kopen. Zo wordt er vaak voor gekozen om een foto van het gezin of een huisdier te laten afdrukken op canvas en op te hangen in de woonkamer, veel persoonlijker dan dat wordt het natuurlijk niet! Voor de woonkamer hebben wij een speciale selectie aan canvas prints gemaakt, dit zijn afdrukken die erg mooi zullen staan in de woonkamer!

Foto canvas voor buiten

Wist je dat je op Canvas.nl ook foto canvas prints kunt vinden die buiten ten toon gesteld kunnen worden? Als je je canvas print buitenshuis wil ophangen kies je namelijk simpelweg tijdens het bestelproces voor de speciale afwerkingsoptie waardoor het canvas bestand is tegen zwaardere weersomstandigheden. Op die manier kun je ook buiten genieten van je favoriete foto's of canvas schilderijen!

Tip: bekijk ook eens onze speciale selectie aan canvas prints voor buiten

Eigen foto op canvas bestellen

Heb je een favoriete foto van een die je graag op canvas zou willen laten afdrukken? Alles is mogelijk bij Canvas.nl! Je kunt je foto direct uploaden op onze website, dan zorgen wij voor de rest.

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen