• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Foto op canvas in de babykamer

Op zoek naar een heel bijzondere manier om de kamer van je baby te versieren? Waarom kiest je niet voor een van onze prachtige canvas prints? Je kunt kiezen uit een groot aantal ontwerpen zoals een canvas print met jungle print, kleurrijke landschappen of zelfs unicorns. Daarnaast kun je ook je eigen foto uploaden en deze op canvas laten afdrukken. Onze afdrukken worden gemaakt op canvas van hoogwaardige kwaliteit met een echt luxe uitstraling en zijn de perfecte aanwinst voor elke babykamer!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Canvas voor in de babykamer: diverse prints en maten

Je fleurt de kamer op en geeft hem een persoonlijk tintje met een canvas schilderij in de kinderkamer. Het geeft sfeer aan de slaapkamer van je kind en zorgt ervoor dat hij of zij zich nooit verveelt. Je kun je kind gemakkelijk in slaap wiegen terwijl je hem een verhaal vertelt bij de canvas print met bijvoorbeeld vrolijke patronen van wolkjes of juist een lieve foto van jungle dieren op canvas.

Bekijk bovenstaand onze selectie van canvas prints die mooi zouden staan in de babykamer of navigeer naar andere thema's op onze website. Op Canvas.nl vind je namelijk canvas schilderijen  voor de babykamer met allerlei soorten prints, denk hierbij aan canvas prints met bloemen, dieren of landschappen. De canvas prints zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je de perfecte print voor de kamer van je baby kunt vinden.

Tip: bekijk ook eens onze speciale selectie aan canvas print voor de kinderkamer

Eigen foto op canvas in de babykamer

Heb je een mooie foto van een herinnering die je graag aan de muur van de baby kamer zou willen zien hangen? Upload hem dan op onze website en wij drukken hem voor je af op hoogwaardig canvas. Zo krijgt je niet alleen een individueel kunstwerk voor de kamer van je baby, maar ook een blijvende herinnering aan een speciaal moment.

Canvas prints van stevig materiaal

Onze afdrukken op canvas worden afgedrukt op hoogwaardig canvas dat vervolgens wordt opgespannen en gemonteerd op een stevig frame. Onze canvas prints, die bestand zijn tegen de zon zijn ook nog eens gemakkelijk schoon te houden. Tot slot hangt je je nieuwe canvas print direct en gemakkelijk op in je babykamer door middel van het handige ingebouwde ophang systeem.

Milieuvriendelijke canvas prints

Onze foto canvas prints worden geprint op 100% katoen dat er natuurlijk uitziet. Daarnaast is de inkt geurloos en milieuvriendelijk.

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen