• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Foto op canvas voor buiten

Breng je graag tijd buiten door? Onze hoogwaardige canvas prints zijn perfect om buiten op te hangen. Je kunt kiezen uit een van onze vele prachtige ontwerpen, of je eigen foto op buiten canvas laten afdrukken. Al onze afdrukken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en zijn perfect voor elke tuin, veranda of overkapping!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Foto op canvas voor buiten: unieke tuin decoratie

Een prachtig foto op canvas voor buiten is een unieke en stijlvolle manier om je tuin te versieren. Je kunt je eigen foto of ontwerp op hoogwaardig canvas laten afdrukken, of kiezen uit een van onze vele ontwerpen. Zo staan onze natuur afdrukken erg mooi in een traditionele tuin terwijl een foto van een boeddha op doek voor buiten ook erg mooi kan staan!

Wist je dat je op Canvas.nl uit erg veel verschillende foto's kunt kiezen? Daardoor vind je altijd wel een buiten canvas dat past bij jou tuin en wensen!

Eigen foto op canvas voor buiten

Naast keuze uit tal van voorgeselecteerde foto's kun je ook je eigen foto laten afdrukken op een doek of canvas voor buiten gebruik! Daardoor kun je erg gemakkelijk je tuin een persoonlijk tintje meegeven. Druk bijvoorbeeld een foto van je gezin af op een groot canvas welke je buiten ten toon kunt stellen of ga juist voor een van je favoriete vakantie foto's!

Foto op doek voor buiten bestellen

Heb je een keuze voor een foto uit onze selectie of een eigen foto gemaakt? Dan is het lastigste van het aankoopproces achter de rug! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is ons bestelproces nalopen, dan zorgen wij voor de rest.

Buiten canvas bestellen: zo werkt het

Tijdens het bestel proces kun je ervoor kiezen om een filter over je buiten canvas te plaatsen, zoals bijvoorbeeld een zwart wit of sepia filter. Ook kun je tijdens het bestelproces een keuze maken voor de grootte van het buiten canvas, kies bijvoorbeeld voor een panorama afmeting dit staat vaak erg mooi voor in je tuin! Tot slot kies je nog een afwerkingsoptie wij raden aan om de afwerkingsoptie te kiezen waardoor je foto op canvas voor buiten extra goed bestand is tegen de elementen die deze buiten tegen zal komen zoals regen en UV-straling.

Je unieke foto wordt op hoogwaardig buiten canvas gedrukt en binnen enkele dagen naar je verzonden!