• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Foto op canvas in de kinderkamer

Op zoek naar een leuke manier om de kamer van je kind een persoonlijk tintje te geven? Probeer dan eens onze selectie aan canvas prints, speciaal geselecteerd voor kinderkamers! Foto's op canvas zijn een geweldige aanwinst voor elke kinderkamer. Je kunt kiezen uit onze online collectie of je eigen foto uploaden. Op Canvas.nl heb je keuze uit diverse prints zoals dieren, bloemen, of zelfs hun favoriete stripfiguur. En het mooiste is dat onze prints gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, dus ze gaan nog jaren mee! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Style de kinderkamer met een canvas print

Met een zelfgekozen canvas print creëert je een kinderkamer die helemaal op je kind is afgestemd. Een plek waar je kind zich op zijn gemak voelt. Waar kinderen kunnen gaan spelen en gezien zullen worden door hun vriendjes. Of je kind nu houdt van muziek, voetbal, verhalen over kabouters of dinosaurussen, het maakt niet uit. Wij bieden canvas prints voor kinderkamers in allerlei soorten en maten.

Denk bijvoorbeeld ook aan een mooie kleurrijke canvas print voor op de kinderkamer met jungle dieren of ga juist voor een zwart-wit panorama canvas print van een lokaal landschap en geef het een persoonlijk tintje, waardoor je kind zich extra speciaal zal voelen!

Eigen foto op canvas voor de kinderkamer

Een canvas is ook een perfecte manier om je favoriete foto van je kleintje te laten zien! Kies een van onze vele prints of upload je eigen foto om een unieke en one-of-a-kind afdruk op canvas te maken. Je kunt ook het formaat kiezen, zodat de canvas print perfect past op kinderkamer, zoals bijvoorbeeld aan de muur boven het bed of de wieg van je kind.

We weten dat kinderen snel opgroeien, dus onze afdrukken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die jarenlang meegaan. Bestel vandaag nog je afdruk op canvas en creëer een unieke kinderkamer!

Tip: Bekijk ook eens onze selectie aan canvas prints voor de perfecte babykame

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen