• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Foto op canvas in de tuin

Breng je graag tijd buiten in je tuin door? Overweeg dan eens een tuincanvas. Dit zijn onze fotoafdrukken op canvas die speciaal zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis. De foto's worden afgedrukt op hoogwaardig canvas dat uitermate geschikt is voor gebruik buitenshuis, wat betekend dat ze bestand zijn tegen regen, wind en zon. Upload je eigen foto of kies er een uit onze online collectie om een uniek kunstwerk voor je tuin te maken!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Grote selectie aan tuincanvas prints

Op canvas.nl heb je keuze uit een grote selectie van tuincanvas prints. Je kunt kiezen uit een groot aantal verschillende formaten en stijlen, zodat je het perfecte doek voor je behoeften kunt vinden. Kies bijvoorbeeld een tuincanvas bedrukt met een zwart-wit foto van een dier zoals een leeuw of een tijger. Of ga voor een meer natuurlijke look met een tuincanvas bedrukt met een prachtige landschappen.

Style je tuin met canvas prints voor buiten

Met een tuincanvas van Canvas.nl kun je je tuin op een unieke manier vormgeven. De canvas prints zijn een blikvanger in elke tuin en creëren een prachtige sfeer. Kies een tuincanvas  die perfect bij je persoonlijke stijl en smaak past. Kies bijvoorbeeld een Ibiza style canvas met een palmboom of een canvas met een heldere en kleurrijke foto. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden!

Eigen foto op tuincanvas

Upload je eigen foto om een uniek tuincanvas te maken. Dit is de perfecte manier om je favoriete foto's en herinneringen te laten zien, of ze nu van familie en vrienden zijn of van prachtige landschappen die je bijvoorbeeld hebt gespot op je vakantie. Onze hoogwaardige afdrukkwaliteit garandeert dat je foto er fantastisch uitziet op een tuincanvas!

Hoe het werkt

U kunt kiezen uit een van de foto's op onze website, maar als je echt een persoonlijk tintje wilt geven aan je tuin raden wij je aan je eigen foto te uploaden. Dat is heel eenvoudig en kun je gemakkelijk hier doen. Loop de volgende stappen door, dan zorgen wij voor de rest!

  • Kies het formaat van je tuincanvas.
  • Upload je foto.
  • Bewerk je foto en kies indien wenselijk een filter zoals zwart-wit of sepia.
  • Voeg toe aan je winkelmandje en reken af.

Uw unieke foto wordt op hoogwaardig tuincanvas gedrukt en binnen enkele dagen naar je verzonden!