• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Landkaarten op canvas

Kaarten zijn altijd al fascinerend geweest omdat ze verschillende delen van de wereld laten zien. Nu kun je je eigen of favoriete landkaart op hoogwaardig canvas laten afdrukken. Je kunt kiezen uit een van onze prachtige afdrukken van landkaarten, of we kunnen je eigen foto op het canvas afdrukken. Dit staat erg leuk in een wat klassieker of juist industrieel interieur.

Sorteer op

Producten 1-100 van 213

Pagina
per pagina
Sorteer op

Producten 1-100 van 213

Pagina
per pagina

Landkaart op canvas: een avontuurlijk tintje

Met een landkaart op canvas haal je een stukje avontuur in huis. Het is ook erg populair om een stadsplattegrond op canvas te laten drukken. Zo kun je bijhouden waar je allemaal geweest bent of waar je van droomt om naartoe te gaan. Een landkaart op canvas is dus niet alleen decoratief, maar kan ook heel persoonlijk zijn. Op Canvas.nl vind je diverse kaarten, van landkaarten tot kaarten van steden.

Eigen kaart afgedrukt op canvas

Naast ons aanbod aan landkaarten kun je op Canvas.nl ook je eigen favoriete kaart uploaden en laten afdrukken op ons hoogwaardig canvas. Dit kan een zelf gemaakte kaart zijn of een kaart van je favoriete land of plaats! Daardoor haal je erg gemakkelijk een heel persoonlijk decoratief stuk in huis.

Landkaart op canvas: ook leuk als cadeau

Een kaart op canvas kan ook een geweldig cadeau zijn voor iemand die van reizen houdt. Je zou je beste vriend bijvoorbeeld een kaart kunnen geven van de stad waar jullie elkaar hebben ontmoet of waar jullie je eerste afspraakje hadden. Of wat dacht je ervan om je ouders een kaart van de wereld te geven met alle plaatsen die jullie samen hebben bezocht? De mogelijkheden zijn eindeloos en bij Canvas.nl kun je een canvas bestellen met de kaart die jij graag zou willen hebben!

Kaarten op milieuvriendelijk canvas

Onze foto canvas prints worden geprint op 100% katoen dat er natuurlijk uitziet. Daarnaast is de inkt geurloos en milieuvriendelijk.

  • Met B1-brandcertificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen