• Jouw foto op canvas afgedrukt
  • Keuze uit meer dan 30 formaten
  • Nederlandse productie en service

Wereldkaart op canvas

We zijn er dol op! Een wereldkaart is de perfecte manier om een vleugje reislust in huis te halen. Of je nu kiest voor een van onze stijlvolle wereldkaarten of je eigen wereldkaart op canvas laat afdrukken, een kaart is een geweldige aanwinst voor elke kamer. Bovendien is het een geweldige gespreksstarter - wie houdt er niet van praten over reizen?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wereldkaart op canvas: creëer reislust

Een wereldkaart op canvas is de perfecte manier om een reislustige muur in je huis te creëren. Als je op zoek bent naar inspiratie, bekijk dan onze selectie van prachtige wereldkaart prints. Van vintage tot eigentijds, er is voor elk wat wils.

Eigen kaart afgedrukt op canvas

Naast ons aanbod aan wereldkaarten kun je op Canvas.nl ook je eigen favoriete kaart uploaden en laten afdrukken op ons hoogwaardig canvas. Dit kan een zelf gemaakte kaart zijn of een kaart van je favoriete werelddeel of land! Daardoor haal je erg gemakkelijk een heel persoonlijk decoratief stuk in huis.

Wereldkaart op canvas bestellen

Al onze wereldkaarten worden gedrukt op een 100% katoenen canvas met een natuurlijke look en feel. Onze afdrukken op canvas worden op een stevig frame gespannen en zijn eenvoudig schoon te houden, bovendien zijn ze geurloos en milieuvriendelijk, daardoor geniet je extra lang van je wereldkaart op canvas!

Wereldkaarten op hoogwaardig canvas

Onze wereldkaart canvas prints worden geprint op 100% katoen dat er natuurlijk uitziet. Daarnaast is de inkt geurloos en milieuvriendelijk.

  • Met B1-brandcertificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen